O nama

Gumex Plus je nastavak obiteljske poslovne tradicije započete godine 1990. Ta se tradicija  održala zahvaljujući velikoj upornosti u dosljednom širenju svojih poslovnih vizija i ideja.

Tu dosljednost pratila je stalna težnja da se iznalaze najbolja poslovna rješenja koja bi poticala razvoj takve zahtjevne  proizvodnje, kao što je stočarska proizvodnja – proizvodnja mlijeka.

S puno entuzijazma i tehnološke  promišljenosti, razvijala se ponuda proizvoda koji su sa svojim originalnim i funkcionalnim rješenjima našli primjenu kod mnogih uzgajivača krava, ovaca i koza –  proizvođača mlijeka, kako na području Republike Hrvatske, tako i u okruženju.

Na temeljima slogana,  “proizvodnja mlijeka je lokomotiva koja vuče cijelu poljoprivredu” održao se optimizam i vjera da ta proizvodnja, ma kako ona bila složena i zahtjevna, može osigurati dostojanstven život svima onima koji se njome bave  –  ma gdje god bili.

S velikim optimizmom ćemo i ubuduće pratiti potrebe proizvođača mlijeka, kako bi svi imali mogućnost da svoju proizvodnju maksimalno olakšaju ulaganjem u onu opremu s kojom će svoju proizvodnju učiniti maksimalno moguće konkurentnom.

Svim uzgajivačima želim puno uspjeha i radosti u poslu kojim se bave.

Nikola Devčić
Direktor